Alkalmi ruhák

Menyecskeruha:

Klasszikus piros színű ruhát keresel, vagy esetleg kedvenc színed részesíted előnyben? Koktélruha kínálatunkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy mindenki találhasson magának egy-egy izgalmas darabot, amit viselni tud a nagy napon.

Megnézem a kollekciót!

Koszorúslányruha:

A legjobb barátnőket se hagyd ki az esküvői készülődésből. Válasszatok az esküvő hangulatához, és a hölgyek személyiségéhez passzoló koszorúslányruhát kollekcióinkból. Legyen szó egységes megjelenésről, vagy Mix & Match stílusról, biztos lehetsz abban, hogy letisztult, klasszikus fazonú ruhakínálatunk egyetlen darabjával sem fognak túlöltözni a kísérők!

Megnézem a kollekciót!

Morilee Prom kollekció:

Formálisabb eseményekre Morilee Prom kollekciója tökéletes választás lehet. Ezek a ruhák annyira különlegesek, hogy egyaránt megállják helyüket menyecskeruhaként, a balatonfüredi Anna-bálon, vagy akár szalagavató ruhának is tökéletesek. Csak a képzelet szab határt hogy hol szeretnéd viselni.
A Prom kollekciót kizárólag veszprémi szalonunkban forgalmazzuk - kölcsönzésre és megvételre egyaránt.

Megnézem a kollekciót!

Alkalmi ruha kínálatunk folyamatosan változik. Az aktuális készlet egy részét megtalálod honlapunkon, a teljes kollekciót pedig székesfehérvári és veszprémi szalonunkban..
Koktél ruháinkat, könnyed anyagú, hosszú fazonú ruháinkat elsősorban megvételre kínáljuk. Komolyabb estélyi ruháink kölcsönözhetőek is.