Az első ruhapróba

1. Kell egyeztetnem időpontot ruhapróbára?

Igen! Mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztess időpontot ruhapróbára. Ezzel tudjuk számodra garantálni, hogy személyzetünk felkészülten, és osztatlan figyelemmel áll rendelkezésedre a próba alatt.
Kattints a honlapon a 'bejelentkezés ruhapróbára' gombra, vagy hívj fel minket telefonon. Kérünk, mindenképpen jelezd, hogy a menyasszonyi ruhán kívül kívánsz-e menyecskeruhát próbálni, illetve kiegészítők között válogatni.2. Mennyi ideig tart egy ruhapróba?

Tapasztalatok szerint körülbelül másfél óra megfelelő idő arra, hogy kiválassz néhány kedvenc ruhát, és felpróbáld azokat. Hétköznapokon mindig kényelmesebbek a ruhapróbák, ezért ha szeretnél a menyasszonyi ruhán kívül kiegészítőket, esetleg menyecske ruhát választani, javasoljuk, hogy inkább ebben az időszakban látogass el hozzánk. Hétvégén többen érkeznek akár egy időpontban is ruhapróbára, nagyobb a nyüzsgés, és az idő is korlátozottabban áll rendelkezésre. A felpróbálható ruhák számát ésszerű határon belül nem korlátozzuk, és díjat sem számolunk fel a ruhapróbáért!3. Mit hozzak magammal a ruhapróbára?

Elsőt és legfontosabbat, nyitott elmét! Mielőtt eljössz hozzánk, érdemes időt szánnod magazinok és honlapok átnézésére, ezáltal átfogó képet alkothatsz arról, hogy mik azok a dolgok, amelyek tetszenek egy menyasszonyi ruhában. Ez mindenképpen segítségedre lesz a választásban. Ha mégsem sikerült találnod egy irányvonalat, légy nyitott, és adj esélyt több ruhának is. Célszerű elhoznod azt a fehérneműt, vagy valami nagyon hasonló, amilyet az esküvőn is szeretnél viselni, például egy megfelelő pánt nélküli melltartót. Szintén magaddal hozhatod menyasszonyi cipődet, vagy bármilyen magas sarkú cipőt, így teljes képet kaphatsz a végleges megjelenésedről.
Ha nincs még cipőd, a szalonunkban beszerezhetsz magadnak egy csinos darabot!4. A menyasszonyi ruha a méretemre lesz igazítva?

Természetesen igen! A ruhapróba alatt mindig próbálunk olyan ruhákat ajánlani, amelyek a legközelebb állnak a méretedhez. Ha mégis bizonyos átalakításra van szükség, azt profi varrónőink minden esetben megoldják, legyen szó szűkítésről, vagy a szoknya hosszának alakításáról. A méretre igazítás a bérleti díjba, illetve megvásárlása esetén a ruha vételárába beletartozik.5. Milyen méretű ruhákat próbálhatok a szalonban?

Szalonunkban 34-től 48-as méretű menyasszonyi ruhák állnak rendelkezésre.6. Hány kísérőt hozzak magammal a ruhapróbára?

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy próbáld meg a kísérőid számát három, maximum négy főben limitálni. Olyan kísérőket válassz, akiknek megbízol az őszinteségében, és véleményében. Kevesebb fővel - például édesanyával és testvérrel - mindig könnyebb a választás.7. Mennyiért tudok a Gloriosa Szalonban menyasszonyi ruhát kölcsönözni?

Szalonunkban próbáljuk úgy kialakítani a kínálatot, hogy mindenki találjon pénztárcájához mérten elérhető áron menyasszonyi ruhát. A menyasszonyi ruhák kölcsönzési ára márkánkként és kollekciónként más és más, így 80.000 forinttól 240.000 forintig kínáljuk ruháinkat kölcsönzésre. A menyasszonyi ruhák adatlapján csillagokkal jelöltük, hogy melyik árkategóriába tartozik az adott modell. A csillagok az alábbi árkategóriákat jelölik:

 

*: 80.000 - 100.000 forint
**: 100.000 - 150.000 forint
***: 150.000 - 200.000 forint
****: 200.000-240.000 forint


Ha ennél kevesebbet szeretnél szánni menyasszonyi ruhára, makulátlan állapotú outlet ruháink között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.8. Lehetőség van új menyasszonyi ruha vásárlására?

Igen! Folyamatosan találhatóak kínálatunkban olyan ruhák, amelyek vadonatújak, és még nem viselte őket senki. Ezeket a ruhákat azonnal meg lehet vásárolni. Amennyiben a választott ruha mégsincs szalonunkban, 12 hetes szállítási határidővel meg tudjuk rendelni a tervezőtől. Bizonyos időközönként kiárusítjuk menyasszonyi ruháink egy részét. Érdemes figyelni ezekre az eseményekre, ugyanis ilyenkor az eredeti eladási árnál sokkal kedvezőbb áron juthatsz hozzá egy-egy dizájner darabhoz.