Első ruhapróbám

1. Kell egyeztetnem időpontot ruhapróbára?

Igen! Mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztess időpontot ruhapróbára. Ezzel tudjuk számodra garantálni, hogy személyzetünk felkészülten, és osztatlan figyelemmel áll rendelkezésedre a ruhapróba alatt. Bejelentkezni ruhapróbára telefonon, emailben, és Facebook üzenetben van lehetőséged. Elérhetőségeinket megtalálod az 'Kapcsolat' menüpont alatt! Kérünk, mindenképpen jelezd, hogy a menyasszonyi ruhán kívül kívánsz-e menyecskeruhát próbálni, illetve kiegészítők között válogatni!


2. Mennyi ideig tart egy ruhapróba?

Körülbelül egy - másfél óra elegendő idő arra, hogy kiválassz néhány kedvenc ruhát, és felpróbáld azokat. Hétköznapokon mindig kényelmesebbek a ruhapróbák, ezért ha szeretnél a menyasszonyi ruhán kívül kiegészítőket, esetleg menyecske ruhát választani, javasoljuk, hogy inkább ebben az időszakban látogass el hozzánk. Hétvégén többen érkeznek akár egy időpontban is ruhapróbára, nagyobb a nyüzsgés, és az idő is korlátozottabban áll rendelkezésre. A felpróbálható ruhák számát ésszerű határon belül nem korlátozzuk, és díjat sem számolunk fel a ruhapróbáért!


3. Mit hozzak magammal a ruhapróbára?

Elsőt és legfontosabbat, nyitott elmét! Mielőtt eljössz hozzánk, érdemes időt szánnod különféle magazinok és magyar és nemzetközi honlapok átnézésére, ezáltal átfogó képet alkothatsz arról, hogy mik azok a dolgok, amelyek tetszenek neked egy menyasszonyi ruhában. Ez mindenképpen segítségedre lesz a választásban. Ha mégsem sikerült találnod egy irányvonalat, légy nyitott, és adj esélyt több ruhának is. Célszerű elhoznod azt a fehérneműt, vagy valami nagyon hasonló, amilyet az esküvőn is szeretnél viselni, például egy megfelelő testszínű pánt nélküli melltartót. Szintén magaddal hozhatod menyasszonyi cipődet, vagy bármilyen tiszta talpú magas sarkú cipőt, így teljes képet kaphatsz a végleges megjelenésedről. Ha nincs még cipőd, a szalonunkban beszerezhetsz magadnak egy csinos darabot!


4. Kell fizetnem a ruhapróbáért?
 
A Gloriosa Szalonban a ruhapróba ingyenes. Nem kell fizetni a ruhapróbáért.


5. A menyasszonyi ruha a méretemre lesz igazítva?

Természetesen igen! A ruhapróba alatt mindig próbálunk olyan ruhákat ajánlani, amelyek a legközelebb állnak a méretedhez. Ha mégis bizonyos átalakításra van szükség, azt profi varrónőink minden esetben megoldják, legyen szó szűkítésről, vagy a szoknya hosszának alakításáról. Kölcsönzés esetén a bérleti díj tartalmazza a méretre igazítás díját.
Vásárolt ruha esetén a méretre igazításért külön díjat számolunk fel, melynek pontos összegéről az üzletben kaphatsz tájékoztatást.


6. Milyen méretű ruhákat próbálhatok a szalonban?

Szalonunkban 34-től 50-es méretű menyasszonyi ruhák állnak rendelkezésre. 


7. Hány kísérőt hozzak magammal a ruhapróbára?

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy próbáld meg a kísérőid számát három, maximum négy főben limitálni. Olyan kísérőket válassz, akiknek megbízol az őszinteségében, és véleményében. Kevesebb fővel - például édesanyával és testvérrel - mindig könnyebb a választás.


8. Mennyiért tudok a Gloriosa Szalonban menyasszonyi ruhát kölcsönözni?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési árai márkánkként és kollekciónként változóak. 150.000 forinttól 280.000 forintig kínáljuk esküvői ruháinkat kölcsönzésre. A ruhapróba elején mindig egyeztetünk a menyasszonyokkal, hogy mekkora összeget szeretnének szánni a kölcsönzésre, és ez alapján is ajánljuk a ruháinkat. Legújabb kollekciós és prémium kategóriás ruháink magasabb árkategóriába esnek.

Ha 150.000 forintnál kevesebbet szeretnél szánni a menyasszonyi ruhára, makulátlan állapotú használt, és vadonatúj/outlet ruháink között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. 


9. Mettől meddig tart a bérleti időszak?

Menyasszonyi ruhádat csütörtöktől hétfőig tudok kibérelni. Ha ettől eltérő időszakban szeretnéd a ruhát kölcsönözni, a szerződés megkötésekor szalonunkban tájékoztatást kaphatsz a hosszabb bérleti időszak feltételeiről.


10. Lehetőség van új menyasszonyi ruha vásárlására?

Igen! Folyamatosan találhatóak kínálatunkban olyan ruhák, amelyek vadonatújak, és még nem viselte őket senki, és foglalás sincs rajta. Ezeket a ruhákat azonnal meg lehet vásárolni. Amennyiben a választott ruha mégsincs szalonunkban a méretedben, minimum 16 hetes szállítási határidővel meg tudjuk rendelni a tervezőtől. Ennek feltételeiről szintén szalonunkban kaphatsz tájékoztatást.


11. Lehetőség van a használt menyasszonyi ruha vásárlására?

Folyamatosan árusítjuk ki a már korábban kiadott, használt, illetve mintadarab menyasszonyi ruháinkat (ezek akár vadonatújak is lehetnek). A ruhapróba alatt érdemes ezeket a ruháinkat is megnézned, mert ezeket a darabokat legtöbbször kölcsönözési áron, vagy az alatt lehet megvásárolni. Így nagyon kedvező áron hozzájuthatsz egy saját dizájner darabhoz! Akciós és outlet ruháink egytől egyig kitűnő állapotúak, tiszták, szakadás és hibamentesek, akár azonnal is lehet őket viselni.