Menyasszonyi ruhák

Enzoani

Az amerikai Enzoani márka rövid idő alatt vált a világ legismertebb menyasszonyi ruha készítőinek egyikévé. Köszönhető mindez innovatív stílusuknak, a kiváló minőségű alapanyagok használatának, és folyamatosan megújuló kollekcióiknak.

Kollekcióikban egyaránt megtalálhatóak klasszikus és modern, letisztult és drámai stílusú menyasszonyi ruhák, melyeket a tökéletes tervezés és a magas minőség tesz világszerte népszerűvé.

Szalonunk kínálatában megismerhetitek az Enzoani, a Blue by Enzoani és Beautiful Bridal kollekciókat.


Lilly:

A dán Lilly divatcég minden évben négy különböző menyasszonyi ruha kollekciót kínál a menyasszonyoknak. Ruháikra jellemző a magas minőségű, válogatott alapanyagok használata, valamint a tökéletes méretezés és nem utolsó sorban az ezzel párosuló kényelem. Rendkívül romantikus, nőies, kifinomult kollekciói méltán közkedveltek a menyasszonyok körében immár 60 éve.

Szalonunkban megtalálhatóak a Lilly, a Passions by LillyPurewhite by Lilly, valamint a Diamonds by Lilly kollekciók modelljei.

 

Modeca:

A Modeca divatház a mai napig hosszú utat tett meg. Apró vállalkozásként indult 1946-ban Hollandiában, mostanra világszerte ismert márkává vált a menyasszonyi ruhák körében.

Fiatalos, modern stílusú, ízléses, minden évben megújuló kollekciói rengeteg menyasszony arcára csalnak mosolyt újra és újra. Köszönhető ez a magas minőségű alapanyagok és a különleges formavilág ötvözésének.

Szalonunkban a Modeca Kollekciót találjátok meg.

 

Private Label by G.:

A 30 éves múltra visszatekintő, családi kézben lévő amerikai PLBG divatház nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a menyasszonyok tökéletes ruhát viselhessenek a nagy napon. Kiváló alapanyagok használatával, és személyes ellenőrzéssel garantálják, hogy minden ruha kiemelkedő minőségben érkezik a szalonba. A különbséget nemcsak látni, de érezni is lehet ezeken a csodás csipkeruhákon.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Kenneth Winston, Femme by Kenneth Winston, Ella Rosa, és Ella Rosa Gallery kollekciók.