Menyasszonyi ruhák

Enzoani

Az amerikai Enzoani márka rövid idő alatt vált a világ legismertebb menyasszonyi ruha készítőinek egyikévé. Köszönhető mindez innovatív stílusuknak, a kiváló minőségű alapanyagok használatának, és folyamatosan megújuló kollekcióiknak.

Kollekcióikban egyaránt megtalálhatóak klasszikus és modern, letisztult és drámai stílusú menyasszonyi ruhák, melyeket a tökéletes tervezés és a magas minőség tesz világszerte népszerűvé.

Szalonunk kínálatában megismerhetitek a Blue by Enzoani és Beautiful Bridal kollekciókat.

A Blue by Enzoani kollekció kizárólag székesfehérvári szalonunkban tekinthető meg!

A Beautiful Bridal kollekció székesfehérvári és veszprémi szalonunkban is elérhető. A kínálat mindkét üzletünkben eltérő.


Megnézem a kollekciót!

Kenneth Winston:

A 30 éves múltra visszatekintő, családi kézben lévő amerikai Kenneth Winston divatház nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a menyasszonyok tökéletes ruhát viselhessenek a nagy napon. Kiváló alapanyagok használatával, és személyes ellenőrzéssel garantálják, hogy minden ruha kiemelkedő minőségben érkezik a szalonba. A különbséget nemcsak látni, de érezni is lehet ezeken a csodás menyasszonyi ruhákon.

Kínálatunkban megtalálhatóak a Kenneth Winston, Femme by Kenneth Winston, Ella Rosa, és Ella Rosa Gallery kollekciók.

A Kenneth Winston és a Femme by Kenneth Winston kollekciók ruhái kizárólag székesfehérvári szalonunkban tekinthetőek meg.

Az Ella Rosa és Ella Rosa Gallery kollekciók egyaránt elérhetőek székesfehérvári és veszprémi szalonunkban is. A kínálat mindkét üzletben eltérő.

Megnézem a kollekciót!

Lilly:

A dán LILLY divatcég minden évben számos különböző menyasszonyi ruha kollekciót kínál a menyasszonyoknak. Ruháikra jellemző a magas minőségű, válogatott alapanyagok használata, valamint a tökéletes méretezés és nem utolsó sorban az ezzel párosuló kényelem. A rendkívül romantikus, nőies, kifinomult kollekciói méltán közkedveltek a menyasszonyok körében immár 60 éve.

Szalonunkban megtalálhatóak a LILLY, a Purewhite by LILLY, Passions by LILLY, a Diamonds by LILLY, valamint a Mix & Match by LILLY kollekciók modelljei.

Az összes kollekció egyaránt elérhető székesfehérvári és veszprémi szalonunkban is. A kínálat mindkét üzletünkben eltérő.

 

Megnézem a kollekciót!

Morilee:

Az amerikai Morilee cég több, mint öt évtizedes fennállása óta a világ egyik legkedveltebb menyasszonyi ruha készítőjévé vált. Kivételes alapanyagokból összeállított, lenyűgöző fazonú ruháik mindig a legújabb trendeknek megfelelően készülnek, és ennek köszönhetően rendkívül népszerűek az európai menyasszonyok körében is. Szalonunkban három kollekció közül válogathattok, melyek az alábbiak: a Main kollekció, a Blu kollekció, valamint a Voyage kollekció.

A Morilee menyasszonyi ruhák kizárólag veszprémi szalonunkban elérhetőek!

Megnézem a kollekciót!